Gå til innhold


Welcome back, Gjest

Login eller Register


TeamSpeak


Velkommen til Victrix Legion


Victrix Legion er en Norsk clan som ble opprettet i 2005. De grunnleggende medlemmene er Drapoel og L44-Operator som grunnla Victrix Legion i sine dager, men har alltid hatt god støtte av en fast gjeng medlemmer. Den ”harde” kjernen har spilt sammen i 7år nå.
Victrix Legion ble opprettet da det var behov for en clan som satte samarbeid i høyfokus sammen med det og ha det sosialt. Siden dette er grunnpilarene hos Victrix så setter dette noe krav til deg som medlem hos oss.

Når Victrix Legion ble startet så var det hovedsakelig rundt battlefield 2 og modifikasjonen project reality som ble spilt, men når ArmA og ArmA 2 kom på markedet så flyttet clanen fort fokus til disse spillene da dette var noe som falt bedre i smak hos medlemmene hos Victrix Legion.


Hva Victrix Legion står for

Siden Victrix Legion har samarbeid som en av sine grunnpilarer så valgte vi og ta navnet til en romersk legion. Denne legionen viste hva en relativt liten styrke som kjempet sammen skulder mot skulder kunne oppnå mot en overlegen fiende. De viste hvor VIKTIG samarbeid var for å gå seirende ut av kampen, og noe av dette ønsker vi å overføre til data verden.

Victrix Legion følger en spillestil som setter laget foran enkeltpersonen. Dette kan høres kjedelig ut og lite fristende når det legges frem her, men det innebærer at alle må bidra og at laget settes sammen for og nå et mål.
Det vil si at lagføreren faktisk har et ansvar for at laget hans er satt sammen og arbeider så de når målene som kommandanten har gitt. Når man da får oppgaven av lagfører må man da følge den selv om man kanskje er uenig der og da.


Code of Conduct

Vi skal alltid utvise respekt ovenfor andre klaner, også uavhengige spillere.
Vi skal spille seriøst og bli gode på lagspill, og være en ledestjerne på dette i alle spill Victrix Legion deltar i.
Vi skal lytte til eldre og spiller med mer erfaring. Vi har ikke alle svarene, og skal være takknemlige mot alle som ønsker å føre oss videre.
Vi skal alltid utvise god oppførsel og lojalitet.


Hvordan bli medlem hos Victrix Legion


1. Du må først være registrert medlem på vår hjemmeside
2. Les denne informasjonen
3. Når du har sendt inn søknadsskjema så vil en av administratorene godkjenne deg å sende deg en PM.

Victrix sin siste film


Siste Overskrifter


Siste Poster